Open huis Welgaard

WELGAARD OPENT HAAR DEUREN op 4 juli

Welgaard opent haar deuren. Wij nodigen u graag uit voor een open huis op woensdag 4 juli 2018 van 19.30-21.30 uur. Deze avond is vooral bedoeld voor mensen die wellicht aan onze dagbesteding mee willen gaan doen, hun naasten en mantelzorgers. Natuurlijk zijn andere belangstellenden ook van harte welkom!

Welgaard verzorgt dagbesteding in de Betuwe in het Dorpshuis van Ochten. In een warme en huiselijke omgeving begeleiden wij u met de nodige zorg en aandacht bij uw activiteiten. Wij streven naar zoveel mogelijk zelfredzaamheid en stimuleren eigen initiatief.

Wij benaderen u vanuit uw talenten en uw mogelijkheden. We gaan samen met u op zoek naar een voor u goed passende dagbesteding. Wij verbinden vanuit de diversiteit in de samenleving kwetsbare en minder kwetsbare mensen met elkaar. Dit heeft een positief effect op de maatschappelijke participatie. Om voldoende aandacht en zorg voor de gasten te hebben, bestaan de groepen uit maximaal 12 personen. Er is professionele zorg en ondersteuning door een groepje vrijwilligers.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Welgaard wellicht voor u kan betekenen en wilt u de sfeer proeven? Kom dan op 4 juli naar onze open avond in Dorpshuis Ochten, Dokter M. Van Drielplein 2, 4051 AX in Ochten.